• Καραολή Δημητρίου 114
  • (+30) 25510 25650
  • Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Greek English Russian

Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Χονδρική Αγορά

Χονδρική

Το κατάστημα "Τραζέρας-Στρατιωτικά" εγκαινιάζει την νέα υπηρεσία χονδρικής πώλησης μέσω του eshop. Για να μπορείτε να αγοράζετε σε τιμές χονδρικής θα πρέπει να είστε έμπορος και να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία ταυτοποίησης:

1. Να κάνετε μια απλή εγγραφή στο κατάστημα μας

2. Να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email (Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) για να μας αποστείλετε τα στοιχεία του καταστήματος/επιχείρησης σας (Επωνυμία, ΑΦΜ κτλ.).

3. Μετά την εξακρίβωση των στοιχείων μετατρέπουμε τον λογαριασμό σας από πελάτη λιανικής σε πελάτη χονδρικής.

Είστε έτοιμοι.. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι κάθε φορά που επισκέπτεστε το ηλεκτρονικό κατάστημα να συνδέεστε χρησιμοποιώντας τους κωδικούς σας. Με αυτόν τον τρόπο εσείς βλέπετε διαφορετικές τιμές σε σχέση με τους υπόλοιπους πελάτες.

Από εδώ και πέρα η διαδικασία αγοράς είναι ίδια με την απλή αγορά και ισχύουν οι ίδιοι όροι χρήσης.. απλώς εσείς απολαμβάνετε χαμηλότερες τιμές.

Για οποιαζήποτε ερώτημα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αποτελέσματα 1 - 14 από 14

logo small Καραολή Δημητρίου 114, Αλεξανδρούπολη |+30 25510 25650 | info@trazeras.gr | copyright © 2018, www.trazeras.gr, All rights reserved.