• Καραολή Δημητρίου 114
  • (+30) 25510 25650
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Greek English Russian

Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 10%.

Trazeras Blog

trazeras airsoft

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.trazeras.gr στηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό, αθλητικούς συλλόγους και θεσμούς, με στόχο την ανάδειξη της συμμετοχής και του αγωνιστικού πνεύματος. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.trazeras.gr θα είναι χορηγός του Airsoft Game με τίτλο Operation ''RUSH'' του οποίου διοργανωτής είναι ο Σύλλογος Αεροσφαιρισης Αλεξανδρούπολης στηρίζοντας ενεργά έναν αξιόλογο αθλητικό σύλλογο, στην προσπάθειά του να διατηρήσει και να διαδόσει ένα διαφορετικό και εναλλακτικό άθλημα στη ακριτική πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Στο Airsoft Game με τίτλο Operation “RUSH” θα συμμετάσχουν αθλητές από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο παλιό στρατόπεδο της Λυκόφης. Είναι μια δασώδης έκταση με πολλές ανωμαλίες και λοφάκια ενώ υπάρχουν και κτίσματα. Σκοπός του παιχνιδιού είναι η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ αεροσφαιριστών από τη Βόρεια Ελλάδα, και όχι μόνο, καθώς επίσης και η απόκτηση μιας αξέχαστης και δυνατής εμπειρίας για όλους τους συμμετέχοντες.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.trazeras.gr θα είναι εκεί στηρίζοντας την διοργάνωση.

Τους συμμέχοντες περιμένουν μοναδικά tactical δώρα και κληρώσεις!!!

Λίγα λόγια για το Airsoft:

Το Airsoft είναι ένα σύγχρονο σπορ που προσομοιώνει μια αληθινή μάχη, ένα hobby στο οποίο οι αντίπαλοι πρέπει να «εξολοθρεύσουν» ο ένας τον άλλο χρησιμοποιώντας Airsoft όπλα, τα οποία λειτουργούν με μπαταρία ή ελατήριο, και εκτοξεύουν μικρά πλαστικά σφαιρίδια μεγέθους 6mm.

Οι συμμετέχοντες συχνά χρησιμοποιούν όπλα, τα οποία είναι φτιαγμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε οπτικά να είναι πανομοιότυπα με αληθινά, καθαρά για λόγους ψυχαγωγίας και αληθοφάνειας. Οι συμμετέχοντες επίσης χρησιμοποιούν αξεσουάρ και ρουχισμό που θα τους δώσουν τακτικό πλεονέκτημα ανάλογα με το μέρος στο οποίο βρίσκονται (δασός, πεδιάδα, κτίρια κτλ).

Το Airsoft αναπτύχθηκε στην Ιαπωνία προς το τέλος του 1970, για να παρέχει μια εναλλακτική λύση σε λάτρεις όπλων. Η κατοχή όπλων στην Ιαπωνία ήταν παράνομη αλλά παράλληλα υπήρχε αυξανόμενο ενδιαφέρον για αυτά, γεγονός που έκανε μια εταιρεία να ξεκινήσει την παραγωγή αντιγράφων όπλων που λειτουργούσαν με ελατήριο και τα οποία εκτόξευαν πλαστικά σφαιρίδια. Δόθηκε μεγάλη έμφαση στην παραγωγή των ακριβών αντιγράφων (replicas) των αληθινών όπλων. 

Σήμερα είναι ένα hobby που εξασκεί το νου και το σώμα, αλλά παράλληλα  καλλιεργεί το ομαδικό πνεύμα και εκτονώνει του συμμετέχοντες από τα άγχη και τις σκοτούρες από την κουραστική καθημερινότητα.

 Εδώ θα βρείτε τα πάντα για το Airsoft

logo small Καραολή Δημητρίου 114, Αλεξανδρούπολη |+30 25510 25650 | info@trazeras.gr | copyright © 2017, www.trazeras.gr, All rights reserved.

    visa vbv mastercard secure acs