• Καραολή Δημητρίου 114
 • (+30) 25510 25650
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Greek English Russian

Οι ηλεκτρονικές και τηλεφωνικές παραγγελίες εξυπηρετούνται κανονικά.

Trazeras Blog

H Iστορία πίσω από τα διάσημα Σουηδικά Μαχαίρια Morakniv!!!

Στιγμιότυπο 2020 03 23 2.41.49 μμ
 
1891
TO TAΞΙΔΙ ΞΕΚΙΝΑ...
Ο σπόρος προς αυτό που θα γίνει η Morakniv, είχε φυτευτεί ήδη από το 1891 στο εργοστάσιο επεξεργασίας ξύλου Frost-Erik.
Θα γινόταν αργότερα γνωστός ως Erik Frost και σύντομα θα έβλεπε την επιχείρηση κατασκευής μαχαιριών του να απογειώνεται.
 
1891
ΕΠΟΜΕΝΟ...
Τα μαχαίρια από τη Mora αρχίζουν να εξάγονται.
Ήταν κυρίως τα μαχαίρια ξυλογλυπτικής και η κατηγορία Sheath που εξαπλώθηκαν στη Σουηδία και σε όλο τον κόσμο.
Οι αγοραστές ήταν κυρίως χονδρέμποροι, έμποροι πυροβόλων όπλων και σιδηρομεταλλεύτες.
 
1912
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο KRΑNG-JOHAN
Το 1912 ο Krång-Johan Eriksson, επίσης γνωστός ως KJ, ίδρυσε τη δική του επιχείρηση κατασκευής μαχαιριών στο Östnor.
Είχε εργαστεί προηγουμένως με τους Frost, αλλά δεν τα βρήκε με τους προϊσταμένους του και έφυγε.
Το αρχικό του σχέδιο ήταν να μεταναστεύσει στις ΗΠΑ, αλλά πρώτα ήθελε να δώσει μια προσπάθεια στον εαυτό του στην κατασκευή μαχαιριού.
Μαζί με έναν επιχειρηματικό συνεργάτη ξεκίνησε το εργοστάσιο μαχαιριών που μετά από εκατό χρόνια θα γίνει μέρος της Morakniv.
Ο Krång-Johan δεν μετανάστευσε ποτέ.
 
1955 
ΑΙΧΜΗΡΑ ΤΡΥΠΑΝΙΑ ΠΑΓΟΥ
Με το όνομα "Mora-borren", το εργοστάσιο μαχαιριών της Bud-Carl Andersson άρχισε να κατασκευάζει τα τρυπάνια πάγου που σύντομα έγιναν διάσημα σε όλο τον κόσμο.
Αυτό που χαρακτήρισε τα τρυπάνια της Mora ήταν οι εξαιρετικά αιχμηρές λεπίδες τους.
Και αυτό - η αιχμηρότητα - είναι ο κοινός παρονομαστής με την Morakniv.
 
1961
Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΩΝ
Η πρώτη από τις πολλές εξαγορές πραγματοποιείται τώρα, όταν η KJ ενσωματώνει το μαχαίρι και το τρυπάνι πάγου του Bud Carl Andersson, στ δική του επιχείρηση.
 
1962
ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΦΑΚΕΛΛΑΚΙΑ ΝΕΡΟΥ
Στις αρχές της δεκαετίας του 1960, ένας ανταγωνιστής παραγωγός μαχαιριών ο FM Mattsson αποφάσισε να σταματήσει την παραγωγή.
Αντ 'αυτού αποφάσισε να επικεντρωθει πλήρως στην κατασκευή βαλβίδων νερού (βρυσών), μια επιλογή που αποδείχθηκε πολύ επιτυχημένη.
Με αυτό, ένα ολόκληρο εργαστήριο μηχανών, εργαλείων και εξαρτηματων θα πωλούνταν και ο KJ Erikssons ήταν αφιερωμένος στην αγορά της κλειστής πια επιχείρησης κατασκευής μαχαιριών.
Όσον αφορά την KJ, δεν υπήρχε η πιθανότητα ότι οποιαδήποτε από τις ανταγωνιστικές εταιρείες της περιοχής θα επωφελούνταν από τα υπολείμματα της FM Mattsson.
 
1988-2005
OI FROST ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ KJ
Το εργοστάσιο κατασκευής μαχαιριών Frosts αποκτάται σε τρία στάδια, το πρώτο που λαμβάνει χώρα το 1988 όταν η Frosts γίνεται θυγατρική της KJ Eriksson.
Το 2002 και το 2005, η KJ Eriksson AB αποκτά τις υπόλοιπες μετοχές της Frosts, αρχικά με την αγορά μετοχών της FM Mattsson, και στη συνέχεια όταν οι αδελφοί Brask πούλησαν τις υπόλοιπες μετοχές τους.
 
2005
H KJ ΓΙΝΕΤΑΙ MORA OF SWEDEN
Το 2005 βλέπει την τελική συγχώνευση μεταξύ των KJ Eriksson και Frosts.
Η επιχείρηση που έχει ενσωματωθεί αλλάζει το όνομά της σε Mora of Sweden για να ενισχύσει περαιτέρω και να τονίσει τη συνεργασία μεταξύ των δύο.
 
2009
ΤΟ ΕΓΓEΓΡΑΜΜΕΝΟ ΕΝΠΟΡΙΚΟ ΣΗΜΑ
Όταν οι δύο εταιρείες συγκεντρώθηκαν, έγινε ακόμη πιο σημαντικό να έχουν ένα ισχυρό εμπορικό σήμα: Morakniv.
Μια μακρά και επίπονη διαδικασία ακολουθείται για να πεισθούν οι αρχές να εγκρίνουν την αίτηση πριν τελικά περάσει η καταχώριση ονόματος.
Τα εμπορικά σήματα Frosts Mora και Mora ICE είναι επίσης καταχωρημένα.
 
2011
ΕΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ
Το τελευταίο βήμα λαμβάνεται κατά τη συγχώνευση μεταξύ των Frosts και Morakniv, όταν όλη η παραγωγή συγκεντρώνεται στις ίδιες εγκαταστάσεις, όπου προηγουμένως λειτουργούσε η KJ Eriksson.
Είναι το ίδιο μέρος όπου βρίσκεται σήμερα το εργοστάσιο και όλη η παραγωγή.
 
2013
ΤΑ ΤΡΥΠΑΝΙΑ ΠΑΓΟΥ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ
Καταργείται πλήρως η παραγωγή τρυπανιών πάγου.
Ωστόσο, η κατασκευή ορισμένων εξαρτημάτων τρυπανιών, όπως οι λεπίδες, συνεχίζεται.
 
2016
Η ΕΤΑΙΡΙΑ MORAKNIV
Από την 1η Ιανουαρίου η εταιρεία ονομάζεται Morakniv AB. Το να ονομάζουν όσα πραγματικά φτιάχνουν - μαχαίρια από τη Σουηδία - είναι ένα φυσικό βήμα στην ανάπτυξή τους.
 
 
Πηγή: www.morakniv.se 

H Iστορία πίσω από τα κορυφαία άρβυλα HAIX!!!

geschichte

Η παραδοσιακή βαυαρέζικη εταιρεία Mainburg ιδρύθηκε το 1948 και αναπτύχθηκε ταχέως σε έναν παγκόσμιο παίκτη. Αφού ξεκινήσει στον τομέα των παπουτσιών πυρόσβεσης, η HAIX προμηθεύει στρατούς σε όλο τον κόσμο, εξοπλίζοντας ειδικές μονάδες και είναι η πρώτη επιλογή όταν πρόκειται για υψηλής ποιότητας υποδήματα υψηλής τεχνολογίας.
1948
Foundation
Το HAIX σημαίνει Xaver Haimerl. Πάνω από 60 χρόνια πριν, ο ιδρυτής της εταιρείας πρόσθεσε το X από το όνομά του στα τρία πρώτα γράμματα του επωνύμου του και ίδρυσε το εργοστάσιο παπουτσιών Haimerl Xaver - ή το HAIX για συντομία. Βασισμένη στη βαυαρική πόλη Mainburg, η εταιρεία κάνει γρήγορα ένα όνομα για τον εαυτό της πουλώντας μποτάκια πεζοπορίας και μπότες εργασίας κάτω από διάφορα εμπορικά σήματα.
1992
Εκτός του ότι είναι πιστοποιημένος κύριος υποδηματοποιός στο εργοστάσιο του πατέρα του, ο Ewald Haimerl είναι ο αναπληρωτής επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Mainburg. Αυτός και οι συνάδελφοί του για την καταπολέμηση της πυρκαγιάς είναι εξίσου δυσαρεστημένοι με τις λαστιχένιες μπότες που πρέπει να φορούν εκείνη την εποχή. Ο επαγγελματίας υποδηματοποιός αναλαμβάνει αμέσως δράση και σχεδιάζει μια συλλογή από λειτουργικές δερμάτινες μπότες πυροσβεστικής για τους συντρόφους του.
1993
Η ιδέα ξεκινάει: Οι μπότες HAIX για την καταπολέμηση της πυρκαγιάς συγκεντρώνουν τον έπαινο και την αναγνώριση. Ο Ewald Haimerl αναπτύσσει επίσης μπότες και παπούτσια για τους εργάτες διάσωσης και την αστυνομία.
1999
Η HAIX παράγει περισσότερα από 100.000 ζευγάρια παπούτσια ανά έτος.
2003
Η HAIX North America Inc., θυγατρική πωλήσεων, εδρεύει στο Lexington του Κεντάκυ για να εξυπηρετήσει τις αμερικανικές και καναδικές αγορές.
2006
Η παραγωγή υπερβαίνει τα 400.000 ζευγάρια ετησίως για πρώτη φορά.
2008
Η HAIX - ένας ηγέτης στον υπαίθριο τομέα - σχεδιάζει ειδικές μπότες κυνηγιού ανταποκρινόμενη στη ζήτηση των πελατών και γίνεται αμέσως ένα ανερχόμενο αστέρι στη σκηνή κυνηγιού.
2009
Μια εγκατάσταση παραγωγής υψηλής τεχνολογίας κατασκευάζεται στην Κροατία με χωρητικότητα 3.000 ζευγών ημερησίως.
Στην κεντρική περιοχή του Mainburg, τα σχέδια για ένα νέο και σύγχρονο κεντρικό γραφείο φτάνουν στην καρδιά τους.
2010
Η HAIX αναμένεται να φέρει την επανάσταση στις μπότες για τους πυροσβέστες για δεύτερη φορά με τη μορφή του FIRE HERO - των ασφαλέστερων μποτών πυρόσβεσης.
Το προϊόν παρουσιάζεται πρώτη φορά στην εμπορική έκθεση INTERSCHUTZ του 2010.
Η εταιρεία επενδύει 4,7 εκατομμύρια € στην επέκταση του κεντρικού γραφείου στο Mainburg.
2012
Με τη νέα σειρά προϊόντων BLACK EAGLE HAIX θέτει νέα πρότυπα. Η παραγωγή αυξάνεται στα 650.000 ζεύγη ετησίως.
2013
Τα ολοκαίνουργια πρωταθλήματα BLACK EAGLE Safety στο A + A στο Ντίσελντορφ, η κορυφαία εμπορική έκθεση προϊόντων ασφαλείας.
Η αθλητική σειρά προϊόντων συνδυάζει ελαφρύ και άνετο με αθλητική εμφάνιση και υψηλή λειτουργική ασφάλεια. Ταυτόχρονα, η HAIX φέρνει πίσω την τεχνολογία και την τεχνογνωσία από την Ασία και επεκτείνει το εργοστάσιο παραγωγής στην Ευρώπη με τα υψηλά οικολογικά και κοινωνικά πρότυπα.
2014
Επέκταση της παραγωγικής ικανότητας στο εργοστάσιο της HAIX στην Κροατία. Η HAIX συνεχίζει τη στρατηγική της βιώσιμης παραγωγής με συνέπεια.
2015
Η εταιρεία απασχολεί πάνω από 1.100 άτομα μέχρι το τέλος του έτους και η παραγωγή αυξάνεται σε περισσότερα από ένα εκατομμύριο ζευγάρια ετησίως.
2016
Δύο νέα εργοστάσια ανατίθενται στην Κροατία. Αυτό σημαίνει ότι η έκταση παραγωγής είναι 15.000 m². Η παραγωγική ικανότητα θα ανέρχεται σε 10.000 ζεύγη ημερησίως.
2017
Το Διεθνές Κέντρο Logistics στο Mainburg ανοίγει επίσημα και αρχίζει να λειτουργεί. Η HAIX παρουσιάζει τη συλλογή ενδυμάτων HAIX WEAR για πρώτη φορά στο A + A του Ντίσελντορφ. Επέκταση της HAIX Βόρεια Αμερική, Lexington, ΗΠΑ.
2018
Οι εργασίες αρχίζουν για την ανάπτυξη του νέου HAIX WORLD στην περιοχή Mainburg με την ιδέα να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία αγορών και μια εικόνα για τη "διαφανή παραγωγή".
Πηγή: www.haix.com

Αποτέλεσμα Κλήρωσης Καλοκαιρινού Διαγωνισμού 30/7/17

 

 

20258514 1415094028575757 5612976545732283441 n

Η νικήτρια του φετινού καλοκαιρινού διαγωνισμού έπειτα από LIVE κλήρωση που έγινε τη Κυριακή 30/7 στις 20:00, είναι η κυρία Δέσποινα Χαντινίδου!

Το μεγάλο δωρό;  Μια οικογενειακη σκηνή Vesta 5 + 5 ατόμων!

*Μπορείτε να δείτε το βίντεο της κλήρωσης το οποίο είναι ανηρτημένο στην σελίδα μας στο Facebook.*

Τι είναι η αδιάβροχη μεμβράνη Gore-Tex;

Τι είναι και πως εφευρέθηκε η αδιάβροχη μεμβράνη Goere-Tex;

 

view2 top layer

 

Η αδιάβροχη και διαπνέουσα μεμβράνη Gore-Tex είναι το σήμα κατατεθέν της W. L. Gore and Associates. Εφευρέθηκε το 1969 και είναι σε θέση να αποκρούει το νερό σε υγρή μορφή, ενώ επιτρέπει στους υδρατμούς να περάσουν  και έχει σχεδιαστεί για να είναι ένα ελαφρύ, αδιάβροχο και αντιανεμικό ύφασμα για χρήση παντός καιρού.

Πιο συγκεκριμένα, το πολυμερές πολυτετραφθοροαιθυλένιο ή PTFE, βρίσκεται στον πυρήνα των τεχνικών δυνατοτήτων Gore. Ήταν ο Bob Gore αυτός ο οποίος ανακάλυψε το PTFE (ePTFE), ένα εξαιρετικά ευέλικτο πολυμερές, το 1969. Τα χαρακτηριστικά του ePTFE το καθιστούν ιδιαίτερα πολύτιμο σε πολλά προϊόντα Gore και εφαρμογές που χρησιμοποιούνται σε πολύ απαιτητικά περιβάλλοντα, όπως ιατρικά εμφυτεύματα στο ανθρώπινο σώμα, ρούχα που φοριούνται σε αποστολές στο  Mt. Έβερεστ, στα ηλεκτρονικά καλώδια μετάδοση σημάτων από τον Άρη.

Ο Bob Gore έχει λάβει παγκοσμίως τις ακόλουθες ευρεσιτεχνίες:

U.S. Patent 3,953,566, issued April 27, 1976, for a porous form of polytetrafluoroethylene with a micro-structure characterized by nodes interconnected by fibrils
    U.S. Patent 4,187,390, issued February 5, 1980
    U.S. Patent 4,194,041 on March 18, 1980 for a "waterproof laminate", together with Samuel Allen

Τα τρία βασικά χαρακτηριστικά του υλικού Gore-Tex είναι:

  1               2           view3 intPic             

1) Υψηλή αδιαβροχοποίηση         2) Πραγματικά αντιανεμικό                3) Αληθινή διαπνοή

 

Το υλικό GoreTex μέσα από το μικροσκόπιο:     view1 viewport default

Το υλικό GoreTex χρησιμοποιείται ευρέως σε ρούχα, άρβυλα, παπούτσια και σε διάφορες ιατρικές εφαρμογές οι οποίες έχουν σώσει χιλιάδες ζωές.

Στον τομέα του ρουχιμσού και της υπόδησης κομμάτια με μεμβράνη GoreTex είναι ευρέως γνωστά για την υψηλή ανθεκτικότητά τους και την αδιαβροχοποίησή τους, θα τα βρείτε όλα εδώ: www.trazeras.gr

Πηγή: www.gore.com

 

 

Έκπτωση 5% στους Λιμενικούς

Είναι γνωστό πως τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος που απαρτίζουν τα νησιά μας, τους τελευταίους μήνες καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για τη διάσωση, την περίθαλψη και την κάλυψη κάθε βοήθειας στους πρόσφυγες.

Δουλεύοντας καθημερινά πολλές ώρες, αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο και τον θάνατο πολλών ανθρώπουν.

Αξίζουν την στήριξη όλων.

Το www.trazeras.gr από την πλευρά του, προσφέρει έκπτωση 5% στους Λιμενικούς σε κάθε παραγγελία με την επίδειξη της ταυτότητας προσωπικού Λιμενικού Σώματος.

Η έκπτωση ισχύει από 23/11 - 30/11. 

* Η επίδειξη του δελτίου ταυτότητας προσωπικού Λιμενικού Σώματος μπορέι να γίνει στέλνοντάς μας φωτογραφία στο e-mail  (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) *

Φτιάχνοντας ένα κιτ επιβίωσης!

Φτιάχνοντας ένα κιτ επιβίωσης

 emergency

Σχεδιασμός ενός κιτ επιβίωσης

Ο λεπτομερής σχεδιασμός ενός κιτ επιβίωσης είναι απαραίτητος σε πιθανές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Ο σωστός σχεδιασμός της αποστολής θα ενισχύσει τις πιθανότητες επιβίωσης αν προκύψει έκτακτη ανάγκη. Για παράδειγμα, αν η δουλειά σας δεν σας αφήνει πολλά περιθώρια κινήσεων και ο χώρος είναι μικρός τότε τοποθετείστε το σακίδιο σας σε τέτοιο σημείο ώστε να μην εμποδίζει την γρήγορη φυγή σας.

Σημαντική πτυχή του σχεδιασμού είναι και η προληπτική ιατρική. Η διασφάλιση ότι δεν έχετε οδοντικά προβλήματα και ότι οι εμβολιασμοί σας είναι ενημερωμένοι θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε πιθανά οδοντιατρικά ή άλλα προβλήματα. Το οδοντικό πρόβλημα σε μία κατάσταση επιβίωσης, θα μειώσει την ικανότητά σας να αντιμετωπίσετε άλλα προβλήματα.

Ακόμη και το μικρότερο κιτ επιβίωσης, αν προετοιμαστεί κατάλληλα είναι ανεκτίμητο, αν όταν έρχεστε αντιμέτωποι με ένα πρόβλημα επιβίωσης. Έτσι λοιπόν ένα κιτ επιβίωσης είναι απαραίτητο σε κάθε περιβάλλον.

Το περιβάλλον είναι το κλειδί για τα είδη των αντικειμένων που θα χρειαστείτε στο κιτ επιβίωσής σας. Ένα κιτ επιβίωσης δεν πρέπει να είναι αρκετά μεγάλο καθώς είναι κάτι που θα το κουβαλάτε πάνω στο σώμα σας για ώρες. Για παράδειγμα, χάρτης και πυξίδα πρέπει πάντα να είναι πάνω σας. Τοποθετήστε τα ογκώδη αντικείμενα στο σακίδιό σας.

Επιλέξτε τα στοιχεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για περισσότερο από ένα σκοπό. Αν έχετε δύο στοιχεία που χρησιμοποιούνται για τον ίδιο σκοπό, διαλέξτε αυτό που θα χρησιμοποιήσετε και σε μία άλλη λειτουργία.

Το κιτ επιβίωσης δεν χρειάζεται να είναι περίτεχνο. Χρειάζεται να είναι λειτουργικό με στοιχεία που θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες σας. Η θήκη του κιτ πρέπει να είναι ανθεκτική και ικανή να προσκολληθεί πάνω στο σώμα σας.

Έτοιμα κιτ επιβίωσης μπορείτε να βρείτε εδώ: http://trazeras.gr/epixeirisiaka-parelkomena/farmakeio/%CE%BA%CE%B9%CF%84-%CE%B1-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CF%89%CE%BD

Στο κιτ επιβίωσης θα πρέπει να έχετε:

 • Στοιχεία πρώτων βοηθειών
 • Είδη τροφίμων
 • Ταμπλέτες καθαρισμούς νερού
 • Στοιχεία για εκκίνηση φωτιάς
 • Αντικείμενα για σήμανση SOS
 • Στοιχεία καταφυγίου

 Παραδείγματα απαραίτητων αντικειμένων:

 • Σύρμα
 • Αναπτήρας, αδιάβροχα σπίρτα

www.trazeras.gr 160

 • Καθρέφτης σημάτων
 • Πυξίδα
 • Αγκίστρια και πετονιά
 • Κερί
 • Φακός χειρός
 • Βελόνα
 • Μαχαίρι
 • Ταμπλέτες καθαρισμού νερού
 • Δισκία κατά της διάρροιας
 • Ηλιακή κουβέρτα
 • Χειρουργικές λεπίδες

Απαραίτητα αντικείμενα για το κιτ επιβίωσης μπορείτε να βρείτε εδώ: http://trazeras.gr/epixeirisiaka-parelkomena/survivor

Το War ZONE 2015 ολοκληρωθηκε!!!

rethimno airsoft2015

Το War ZONE 2015 ολοκληρωθηκε!!! Συμμετέχοντες από ολη την Ελλάδα ξεπέρασαν τους εαυτούς τους σε ένα απαιτητικό σενάριο το οποίο εξελίχθηκε υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες!

Σε αυτό το διήμερο παιχνίδι airsoft δοκιμάστηκαν επιτυχώς νέες τακτικές, ρόλοι και όπλα. Οι παρατάξεις είχαν στην διάθεση τους σταθέρο διοικητικό επιτελείο και μια βασική ιεραρχία. Διέθεταν βαρέα όπλα όπως όλμους και πυράλους εδάφους-εδάφους, αντιαρματικά όπλα και δυνατότητα υποστήριξης των επιχειρήσεων τους από μονάδες μηχανοκίνητου πεζικού.

Στους συμμετέχοντες δόθηκε η δυνατότητα να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν επιχειρήσεις στα μετώπισθεν του εχθρού με την βοήθεια αεραποβατικών μονάδων.

Υπήρξε κατά την εγγραφή μια βασική κατανομή και φιλτράρισμα των παικτών ανάλογα τις ικανότητες, τον τρόπο του παιχνιδιού τους και τις απαιτήσεις τους με αποτέλεσμα την δημιουργία ομοιογενών μονάδων εντός κάθε παράταξης.

Η διοργάνωση War ZONE 2015 στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Τόσο από πλευράς συμμετεχόντων όσο και των διοργανωτών η χαρά και ευχαρίστηση της επιτυχίας ήταν κοινό αίσθημα. Τέλος θα θέλαμε να συγχαρούμε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν σε αυτό το event.
• Airsoft Warfare Community
• Heraklion Airsoft Community
• Sitia Airsoft Team
• Task Force 141 Sitia
• Chania Airsoft Community
• Ghost Legion Iraklion Airsoft

Και ιδιέτέρως την (Κοινότητα αεροσφαίρισης Ρεθύμνου) Rethimno Airsoft!!!

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.trazeras.gr στηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό, αθλητικούς συλλόγους και θεσμούς, με στόχο την ανάδειξη της συμμετοχής και του αγωνιστικού πνεύματος.