• Καραολή Δημητρίου 114
  • (+30) 25510 25650
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Greek English Russian

Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Σήμα Εθνοφυλακής της Chris TRA38753

Product Availability:   In stock
Να αμύνεσαι έναντι παντός εχθρού της πατρίδος
Τιμή eshop: 1,90 €
Προσδιορισμός μεταβολής τιμής:
Discount

Παράσταση: 

Αποτελείται από την ασπίδα, που απεικονίζει την αμυντική θωράκιση της χώρας και το στάχυ, χαρακτηριστικό σύμβολο της υπαίθρου, τοποθετημένα πάνω στο σύμβολο του Έθνους, την Ελληνική σημαία. Ο συνδυασμός της ασπίδας με το στάχυ συμβολίζει τη συμμετοχή της Εθνοφυλακής στην άμυνα της χώρας σε περίπτωση εχθρικής απειλής κατά της εδαφικής ακεραιότητας και της εθνικής ανεξαρτησίας.

Ρητό:

«ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΜΥΝΟΥ» (Να αμύνεσαι έναντι παντός εχθρού της πατρίδος). Αποτελεί Δελφικό παράγγελμα, το οποίο ανήκει στο Χίλωνα το Λακεδαιμόνιο, πολιτικό – νομοθέτη, φιλόσοφο και ελεγειακό ποιητή που έζησε κατά τον 6ο π.Χ. αιώνα και αναφέρεται ως ένα από τους επτά σοφούς της Αρχαίας Ελλάδας.

Τα Δελφικά παραγγέλματα είναι συλλογή από αποφθέγματα που ήταν χαραγμένα στον πρόσθιο τοίχο του πρόναου, επί των παραστάδων της πύλης του κύριου ναού και επί των στηλών περιμετρικά του μαντείου των Δελφών

There are yet no reviews for this product.

Προϊόντα που έχετει δει