• Καραολή Δημητρίου 114
  • (+30) 25510 25650
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Greek English Russian

Αντιιδρωτικό Μπλουζάκι Quick Dry-Pro (Γκρι) της Pentagon PEN19298

K09003-08new-1800x1800
pentagon-logo56
Product Availability:   In stock
Αντιιδρωτικό μπλουζάκι, προϊόν της Ελληνικής εταιρίας Pentagon.
Τιμή eshop: 24,86 €
Προσδιορισμός μεταβολής τιμής:
Discount
Μέγεθος

Κατασκευασμένο σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνολογίες από την Εληνική εταιρία Pentagon, το αντιιδρωτικό μπλουζάκι Quick Dry-Pro δεν είναι άλλο ένα απλό αντιιδρωτικό μπλουζάκι.

Η συγκεκριμένη μπλούζα έχει σχεδιαστεί με μοναδικό σκοπό να διατηρεί το σώμα των ανθρώπων που τη φοράνε (χρησιμοποιείται κυρίως από στρατιώτες, ανθρώπους των Σωμάτων Ασφαλείας, κυνηγούς κ.α.) δροσερό, στεγνό και άνετο ακόμη και κάτω από συνθήκες με το υψηλότερο στρες.

Έχει δοκιμαστεί και ελεγχθεί στο πεδίο της μάχης και έχει αποδείξει πως κρατάει το χρήστη σε άριστη κατάσταση κατά τη διάρκειά της. To Quick Dry-Pro είναι κατασκευασμένο από ελαφρά υφάσματα που παράγονται σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνολογίες που επιτρέπουν στο σώμα να είναι εξαιρετικά άνετο και στεγνό.

Οι Dry-Cool ιδιότητες καθιστούν το μπλουζάκι εξαιρετικά λειτουργικό για χρήση σε πεδία μάχης αλλά και σε ακραίες συνθήκες, ζεστές ή ψυχρές, εξασφαλίζοντας το βέλτιστο έλεγχο σταθερής θερμοκρασίας για τον χρήστη.  Με το μπλουζάκι Quick Dry-Pro έχετε τη μέγιστη ελευθερία κίνησης υπό όλες τις συνθήκες.

There are yet no reviews for this product.

Προϊόντα που έχετει δει