• Καραολή Δημητρίου 114
  • (+30) 25510 25650
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Greek English Russian

Οι ηλεκτρονικές και τηλεφωνικές παραγγελίες εξυπηρετούνται κανονικά.

Λόγω των έκτακτων συνθηκών για τον Covid-19, ζητούμε την κατανόηση σας καθώς μπορεί να υπάρξουν τυχόν καθυστερήσεις στις παραγγελίες. Ευχαριστούμε!

Θήκη Στήθους Α' Βοηθειών με Velcro της Tac Med SUR45364

623724
63122
64659
655453
66346
Product Availability:   In stock
Δεν μεταβάλλει την επαγγελματική εμφάνιση της στολής του ένστολου
Τιμή eshop: 28,40 €
Προσδιορισμός μεταβολής τιμής:
Discount
2-3d.png

Η TAC MED Tactical θήκη Α' Βοηθειών στήθους ( UMK ) παρέχει στο ένστολο προσωπικό μια πρακτική θήκη για την αποθήκευση βασικών ιατρικών εργαλείων και φαρμάκων πάνω στο σώμα. Με την θήκη UMK μπορεί, ο ένστολος, να έχει συνεχώς πάνω του το ιατροφαρμακευτικό υλικό που χρειάζεται σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, χωρίς να αναγκάζεται να αλλάξει ή να αναμορφώσει την ενιαία περιβολή του.

Η UMK μπορεί να προσαρμοστεί διακριτικά στον εξοπλισμού του ένστολου, όπως πχ στο αλεξίσφαιρο. Η λεπτή σχεδίαση κρύβει εντελώς τη θήκη και δε φαίνεται κάτω από  το υπηρεσιακό πουκάμισο του αστυνομικού/στρατιωτικού/secury/κλπ.

Στο μπροστινό και το πίσω μέρος του UMK υπάρχει σύστημα Velcro ® (θηλυκό και αρσενικό αντίστοιχα)που συγκρατεί τη θήκη πάνω σε οποιονδήποτε εξοπλισμό. Αυτό παρέχει στον ένστολο τη δυνατότητα να στερεώσει το UMK, χωρίς να επηρεάζει την εφαρμογή, τη λειτουργία ή την απόδοση του κρυμμένου φαρμακευτικού υλικού.

Η UMK έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει το SOFTT - W tourniquet όπως επίσης και 3 πρόσθετες τσέπες (2 μικρές στο μπροστινό μέρος για υλικά όπως Celox ή Quicklot και Burnshield και 1 μεγάλη που είναι στο μέγεθος της θήκης για μεγαλύτερα φαρμακευτικά υλικά) για να χωρέσουν τα φαρμακευτικά υλικά που επιθυμείτε και πιστεύετε ότι είναι κατάλληλα για να σώσουν εσάς και τους συναδέλφους σας.

Τέλος παρέχει μια ζώνη Velcro (γέφυρα) για να μπορεί να πιαστεί στα πλάγια του εξοπλισμού, αν για κάποιο λόγο δε βολεύει να πιαστεί στο μπροστινό μέρος.

Τα οφέλη της UMK :

  • Η  τοποθέτηση στο στήθος παρέχει την άμεση πρόσβαση στο ιατροφαρμακευτικό υλικό
  • Δεν μεταβάλλει την επαγγελματική εμφάνιση της στολής του ένστολου
  • Το Velcro ® επιτρέπει την UMK να προσαρμόζονται σε οποιονδήποτε εξοπλισμό Velcro.
  • Δημιουργεί άμεση αναγνώριση του ιατροφαρμακευτικού υλικού .
  • Άμεση πρόσβαση στον ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο, επιτρέποντας στον υπάλληλο που θα αυτοβοηθηθεί ή αυτών που θα τον βοηθήσουν να παράσχουν Α’ βοήθειες γρήγορα και αποτελεσματικά.

There are yet no reviews for this product.

Προϊόντα που έχετει δει