• Καραολή Δημητρίου 114
  • (+30) 25510 25650
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Greek English Russian

Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Όροι Χρήσης

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους που αφορούν στα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της εταιρείας προς όλους εσάς τους επισκέπτες της ιστοσελίδας:

Η επωνυμία της εταιρείας είναι:

Τραζέρας Βασίλειος

Διεύθυνση: Καραόλη Δημητρίου 114

ΤΚ 68132

ΑΦΜ: 132496613 

ΔΟΥ Αλεξανδρούπολης

Τηλ.: 25510 25650

Email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 

 

Μεταβολές

Το trazeras.gr διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει ή να τροποποιεί τους εφαρμοστέους όρους και προϋποθέσεις για τη χρήση της ιστοσελίδας σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Τέτοιες αλλαγές, τροποποιήσεις, προσθήκες ή διαγραφές στους όρους και τις προϋποθέσεις της χρήσης θα τίθενται σε ισχύ άμεσα από την γνωστοποίησή τους, η οποία μπορεί να δοθεί με κάθε μέσο συμπεριλαμβανομένης, αλλά όχι περιοριστικά, της θέσης καινούργιων όρων και προϋποθέσεων στην ιστοσελίδα. Κάθε χρήση της ιστοσελίδας κατόπιν τέτοιας αλλαγής ή τροποποίησης θα θεωρείται ότι αποτελεί αποδοχή εκ μέρους σας τέτοιων αλλαγών, τροποποιήσεων, προσθηκών ή διαγραφών. Το trazeras.gr μπορεί, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, να καταγγείλει, αλλάξει, αναστείλει ή διακόψει οποιαδήποτε επιμέρους λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας, της φωτογραφίας παρουσίασης ή περιγραφής οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας.

Περιορισμός Ευθύνης

Το trazeras.gr, οι υπάλληλοί του, ή άλλοι αντιπρόσωποί του, δεν έχει καμία ευθύνη, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, για όποιες επακόλουθες, παρεμπίπτουσες, έμμεσες, ειδικές αποζημιώσεις ή έξοδα ή χρηματικές ποινές, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριστικά, διαφυγόντων κερδών, διακοπής λειτουργίας της επιχείρησης, απώλειας πληροφοριών ή δεδομένων, ή απώλειας πελατείας, απώλειας ή ζημίας περιουσίας, και οποιωνδήποτε αξιώσεων τρίτων μερών προκύψουν από ή σε σχέση με την χρήση, την αντιγραφή, ή την παρουσίαση αυτής της ιστοσελίδας ή των περιεχομένων της ή οποιασδήποτε άλλης συνδεδεμένης ιστοσελίδας, ανεξαρτήτως εάν το trazeras.gr είχε ενημερωθεί, γνώριζε ή έπρεπε να γνωρίζει αυτή την πιθανότητα.

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Σήμα

Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, το κείμενο, τα γραφικά η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτής, είναι ιδιοκτησία της trazeras.gr και είναι Δικαίωμα Πνευματικής Ιδιοκτησίας © 2012, Επιφυλασσομένων όλων των δικαιωμάτων. Κάθε κείμενο ή εικόνα που φέρει τα σύμβολα TM, SM ή © είναι σήματα ή καταχωρημένα σήματα και χρησιμοποιούνται στο παρόν κατόπιν αδείας των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.

Μεταφορικά

Στην πληρωτέα τιμη συμπεριλαμβάνεται το κόστος μεταφορας. Το οποιο τελικο κοστος μεταφορας θα πληρωθει απο τον πελάτη στην courier εφόσον επιλεγεί ως τρόπος πληρωμής η αντικαταβολή ή στην τράπεζα εφόσον επιλεγεί ως τρόπος πληρωμής το τραπεζικό έμβασμα, η πληρωμή μέσω Paypal ή η πληρωμή με πιστωτική κάρτα.

 

Προϊόντα που υπόκεινται σε νομοθετικούς όρους:   

1. Μαχαίρια – Πολυεργαλεία – Σουγιάδες – Τσεκούρια – Ματσέτες:
Το παρόν προϊόν προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για χρήση θήρας / αλιείας, απαγορεύεται δε από τον νόμο για οποιαδήποτε άλλη χρήση. Πωλείται μόνο σε ενήλικες και η χρήση είναι με ευθύνη αυτών.

2. Ξιφολόγχες – Ξίφη – Ξιφίδια:
2168/93 περί όπλων. Το παρόν προϊόν πωλείτε μόνο σε δικαιούχους κατόπιν επίδειξης υπηρεσιακής ταυτότητας. 
 
3. Γκλοπ – Προεκτάσεις αυτών:
Το προϊόν αυτό αφορά αποκλειστικά το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. και δεν πωλείτε χωρίς την επίδειξη της υπηρεσιακής ταυτότητας.
 
4.Σωστικά μέσα ναυσιπλοΐας – καπνογόνα – βεγγαλικά – βεγγαλικά αλεξίπτωτου – εκτοξευτές βεγγαλικών:
α. Βάσει της κείμενης νομοθεσίας περί πυροτεχνημάτων και βεγγαλικών,  τα πυροτεχνήματα-βεγγαλικά κατηγορίας F1, F2, F3 μπορούν να τα αγοράσουν και να τα χρησιμοποιήσουν άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών, με τις επιφυλάξεις που θέτει και ο Ν. 2168/1993 , όπως ισχύει σήμερα. 
β. Κατηγορίας F4 είναι επαγγελματικά πυροτεχνήματα και διατίθενται αποκλειστικά και μόνο σε επαγγελματίες και σε άτομα με εξειδικευμένες γνώσεις.  
γ. Όλα τα πακέτα εναερία Πυροτεχνήματα - Βεγγαλικά διαθέτουν πιστοποιητικά CE. 
δ. Για την ηλεκτρονική παραγγελία θα ζητηθεί φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας από την οποία θα προκύπτει η ηλικία του αγοραστή ή/και προκειμένου για τα F4 
βεγγαλικά-πυροτεχνήματα, αντίγραφο επαγγελματικής άδειας ή πιστοποίηση ειδικών γνώσεων.  
 

5.Κυνηγετικά φυσίγγια – 12 cal. /  16 cal. / 20 cal. / 36 cal. / Φλόμπερ:
Το παρόν χορηγείτε μόνο σε κατόχους κυνηγητικής άδειας, κατόπιν επιδείξεως αυτής.