• Καραολή Δημητρίου 114
  • (+30) 25510 25650
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Greek English Russian

 

Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Αντιθαμβωτικό Σπρέι για Μάσκες & Γυαλιά 110ml. της MSA NEO31964

Product Availability:   In stock
Αντιθαμβωτικό Σπρέι για Μάσκες & Γυαλιά 110ml. της MSA
Τιμή eshop: 15,00 €
Προσδιορισμός μεταβολής τιμής:
Discount
2-3d.png

Το αντιθαμβωτικό σπρέι είναι ένα διάλυμα ειδικά κατασκευασμένο για τον καθαρισμό των γυαλιών ασφαλείας και των προσωπίδων αναπνευστικής προστασίας.

Ο ελλιπής καθαρισμός στα γυαλιά ασφαλείας και στις μάσκες αναπνευστικής προστασίας μπορεί να αποδειχθεί πολύ επικίνδυνος, μιας και πέραν του ότι οι τυχόν θολωμένοι φακοί περιορίζουν το οπτικό πεδίο του χρήστη, διακυβεύεται και η ασφάλεια της υγείας του, ιδιαίτερα στις περιπτώσεις που γίνεται κοινή χρήση των μέσων ατομικής προστασίας.

Το σπρέϊ καθαρισμού φακών της MSA Lens Cleaning & Antifog είναι κατάλληλο για χρήση με όλες τις μάσκες προστασίας αναπνοής και τα γυαλιά ασφαλείας. Η ειδική σύνθεση του διαλύματος επιτυγχάνει τον καθαρισμό των φακών απο σκόνες και αποτρέπει το θάμπωμα τους απο την υγρασία, καθιστόντας τη χρήση του εξοπλισμού ασφαλή.

Το αντιθαμβωτικό σπρέι της MSA είναι κατάλληλο για χρήση σε κάθε τύπο μάσκας με φακό σιλικόνης, πολυανθρακικό ή με επίστρωση ζελατίνας και δεν προκαλεί φθορές.

Χαρακτηριστικά

  • Σχεδιασμένο για μάσκες προστασίας αναπνοής και γυαλιά ασφαλείας
  • Κατάλληλο για χρήση σε κάθε τύπου φακούς, σιλικόνης, πολυανθρακικούς, ζελατίνας
  • Καθαρίζει τους φακούς, απομακρύνει την υγρασία και περιορίζει το θάμπωμα
  • Πρακτική και οικονομική συσκευασία των 110 ml
  • Εγκεκριμένο προϊόν για χρήση σε μέσα ατομικής προστασίας απο την MSA Αμερικής

Προτεινόμενη Χρήση

Το σπρέϊ Lens Cleaning & Antifog της MSA Αμερικής είναι κατασκευασμένο για τον αποτελεσματικό καθαρισμό των φακών στα γυαλιά ασφαλείας και στις μάσκες προστασίας, απομακρύνει τις σκόνες και αποτρέπει το θάμπωμα του φακού απο την υγρασία.

Εγγύηση

  • Εγγύηση κατασκευαστή ενός (1) έτους

 

There are yet no reviews for this product.

Προϊόντα που έχετει δει