• Καραολή Δημητρίου 114
  • (+30) 25510 25650
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Greek English Russian

 

Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Το trazeras.gr

 

logosmallΤο trazeras.gr είναι η μεταφορά του φυσικού καταστήματος Τραζέρας σε ηλεκτρονικό, το οποίο ιδρύθηκε το 1950 στην Αλεξανδρούπολη και από τότε παραμένει μία οικογενειακή επιχείρηση με παράδοση 65 και πλέον ετών.

Το trazeras.gr είναι ελληνικό ηλεκτρονικό πολυκατάστημα στρατιωτικών, κυνηγετικών, αλιευτικών και ειδών camping το οποίο μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα – αφού ιδρύθηκε μόλις το 2012 – κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα. Διαθέτει μία ευρεία γκάμα προϊόντων στρατιωτικών, κυνηγετικών, αλιευτικών και ειδών camping που καλύπτουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών κάθε ηλικίας, αφού μπορούν να βρίσκουν συγκεντρωμένα σε ένα ηλεκτρονικό πολυκατάστημα προϊόντα υψηλής ποιότητας, μεγάλη ποικιλία προϊόντων με συνεχής ανανέωση τους, στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς.

Το trazeras.gr διαθέτει πάνω από 8.000 προϊόντα και συνεργάζεται με 200 και πλέον κορυφαίους προμηθευτές του είδους. Kαθημερινά προσπαθούμε  για το καλύτερο, όχι γιατί πρέπει άλλα γιατί θέλουμε. Με ομαδικό πνεύμα, θετική ενέργεια και αισιοδοξία, θέτουμε καθημερινά υψηλούς στόχους. Με δημιουργική διάθεση, όραμα και όρεξη βρίσκουμε τρόπους να τους επιτύχουμε.

Η ειλικρίνεια, η συνέπεια και η υπευθυνότητα είναι αξίες που διέπουν τις διαπροσωπικές μας σχέσεις αλλά και τη σχέση μας με τον πελάτη. Κατανοούμε τις ανάγκες του ατόμου που έχουμε απέναντί μας και ανταποκρινόμαστε πάντα με σοβαρότητα σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες.

Το όραμά μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας μία σειρά νέων και μοναδικών προϊόντων, η εξασφάλιση των καλύτερων τιμών της αγοράς, επιμένοντας στην προσφορά της καλύτερης ποιότητας αλλά και στην εξασφάλιση άριστων προϊόντων ακόμα και για εναλλακτικές λύσεις προσαρμοσμένες σε κάθε οικονομική δυνατότητα.