• Καραολή Δημητρίου 114
  • (+30) 25510 25650
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Greek English Russian

 

Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Ιστορικό

 

Η επιχείρηση Τραζέρας ιδρύθηκε το 1950 στην Αλεξανδρούπολη και από τότε παραμένει μία οικογενειακή επιχείρηση με παράδοση 65 και πλέον ετών. Ο Βασίλειος Τραζέρας ιδρυτής της επιχείρησης ξεκίνησε αρχικά με είδη αλιείας και δολώματα ψαρέματος τα οποία τα συνέλεγε ο ίδιος, πουλώντας τα με το ποδήλατο του στις γειτονιές της Αλεξανδρούπολης και αργότερα στην οδό Τούντζας 64.

Διάδοχος της επιχείρησης ο γιος του Κωνσταντίνος Τραζέρας, ο οποίος, ήδη από μικρός, συνέλεγε και εκείνος δολώματα με τη βοήθεια της γυναίκας του Σοφίας Ιορδανίδου. Ο Κωνσταντίνος Τραζέρας συνεχίζοντας αυτό που ξεκίνησε ο πατέρας του, μετέφερε το κατάστημα στην σημερινή του θέση Καραολή και Δημητρίου 114 στην Παραλιακή Οδός της Αλεξανδρούπολης. Επεκτείνοντας το κατάστημα με νέες κατηγορίες προϊόντων όπως είναι τα στρατιωτικά, κυνηγετικά, tactical εξοπλισμός, είδη Camping και ναυτιλιακά.

Άριστος γνώστης του είδους και της τεχνικής του ψαρέματος κατάφερε να εμπλουτίσει το κατάστημα που ανέλαβε από τον πατέρα του, με μεγάλη ποικιλία σε είδη αλιείας, καλάμια και δολώματα, βγάζοντας ο ίδιος μέχρι και σήμερα δόλωμα.

Η τρίτη γενιά εκπροσωπείται σήμερα πλέον από τον Βασίλη Τραζέρα τον νεότερο, ο οποίος αποκτώντας εμπειρία χρόνων δίπλα στον πατέρα του, αποτελεί σήμερα τη νέα δυναμική του καταστήματος. Δουλεύοντας ομαδικά με ζήλο και μεράκι για να πραγματοποιήσει τις ιδέες του, κατόρθωσε να μεταφέρει το φυσικό κατάστημα σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, πετυχαίνοντας συνεργασίες με πολύ μεγάλες εταιρίες του χώρου, εξασφαλίζοντας στους πελάτες τεράστια γκάμα προϊόντων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς σήμερα.

Τo trazeras.gr ως βασική επιδίωξη έχει την εξασφάλιση των καλύτερων τιμών της αγοράς, επιμένοντας στην προσφορά της καλύτερης ποιότητας αλλά και στην εξασφάλιση άριστων προϊόντων ακόμα και για εναλλακτικές λύσεις προσαρμοσμένες σε κάθε οικονομική δυνατότητα.

Για να επιτευχθεί ο στόχος μας βασιζόμαστε στην οικογενειακή εμπειρία χρόνων, στον ζήλο του έμψυχου δυναμικού μας και στη συνεχή αναζήτηση όλων των νέων τεχνολογικά καινοτόμων προϊόντων.