• Καραολή Δημητρίου 114
  • (+30) 25510 25650
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Greek English Russian

Αντισηπτικό Gel 100ml. της Travel Safe DIM33519

Product Availability:   In stock
Καθαρό προϊόν: 100 ml. 
Τιμή eshop: 5,00 €
Προσδιορισμός μεταβολής τιμής:
Discount
2-3d.png

Αντισηπτικό Gel για τον καθαρισμό των χεριών, του κινητού, της λεκάνης και άλλων αντικειμένων. Μεταφέρεται με άνεση καθώς δεσμεύει ελάχιστο χώρο  και μπορείτε να το έχετε κάθε μέρα μαζί σας.

Ιδιαίτερα χρήσιμο στα ταξίδια αλλά και στο camping. Κατασκευασμένο από την Travel Safe. 

Χαρακτηριστικά:

  • Αντιβακτηριδιακή δράση
  • Καθαρό προϊόν: 100 ml.

Travel Safe:

Η TravelSafe είναι ένας οργανισμός που παρέχει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για να κρατήσει στο ελάχιστο επίπεδο τους κινδύνους για την υγεία, ενώ ταξιδεύετε. Σε στενή συνεργασία με τροπικούς εμπειρογνώμονες, γιατρούς, νοσοκομεία και διάφορα κυβερνητικά όργανα, η TravelSafe καταφέρνει κάθε φορά, ξανά και ξανά να παρέχει άριστα προϊόντα συνδυάζοντας ποιότητα και τεχνογνωσία .

Μέλος του Ολλανδικού κέντρου LCR(κέντρο συντονισμού για ταξιδιώτες) και του ISTM(Διεθνές Ιατρικό Κέντρο Ταξιδιωτών) η TravelSafeκαταφέρνει να είναι μια από τις κορυφαίες εταιρίες στον τομέα των ταξιδιωτικών προϊόντων με κύριο σκοπό την προστασία της υγείας και της άνεσης καθώς ταξιδεύετε.

There are yet no reviews for this product.

Προϊόντα που έχετει δει