• Καραολή Δημητρίου 114
  • (+30) 25510 25650
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Greek English Russian

Στιγμιαία Παγοκομπρέσα της SP Services, TAC10880

442213
459328
Product Availability:   In stock
Δεν χρειάζεται ψύξη!!! Απλά πιέστε τη σακούλα για να αρχίσει η διαδικασία παγοποίησης.
Τιμή eshop: 2,60 €
Προσδιορισμός μεταβολής τιμής:
Discount
2-3d.png

Δεν χρειάζεται ψύξη!!! Απλά πιέστε τη σακούλα για να αρχίσει η διαδικασία παγοποίησης. Οιπαγοκομπρέσες έχουν σειρά εφαρμογών όπως σε μώλωπες, διαστρέμματα, φλεγμονές, μυϊκές κράμπες, πονοκεφάλους και πονόδοντο. Απαραίτητες σε αθλητικά και εκτός πόλης κιτ Α' Βοηθειών.

Στιγμιαία Παγοκομπρέσα για κάθε μορφής τραυματισμό που απαιτείται η χρήση άμεσης παγοθεραπείας. Η στιγμιαία παγοκομπρέσα της SPSERVICES Μεγάλης Βρετανίας είναι πανεύκολη στην χρήση.

Απλά συμπιέστε το πακέτο και αμέσως είναι έτοιμη για εφαρμογή. Από την εμπειρία μας, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι είναι από τις καλύτερες στιγμιαίες παγοκομπρέσες που έχουμε χρησιμοποιήσει.

Στο ιδανικό μέγεθος για τους περισσότερους τραυματισμούς, με μεγάλη αντοχή και με άριστη συμπεριφορά ακόμη και σε καλοκαιρινές συνθήκες. Η συσκευασία είναι ειδική και μπορεί να τοποθετηθεί σε απευθείας επαφή με το δέρμα!

Δεν χρειάζεται κατάψυξη και μπορεί να συνοδεύσει οποιοδήποτε κιτ Α' Βοηθειών. Η άμεση χρήση κρύου επιθέματος και πάγου συμβάλει στη ταχύτερη αποκατάσταση της βλάβης.

There are yet no reviews for this product.

Προϊόντα που έχετει δει