• Καραολή Δημητρίου 114
  • (+30) 25510 25650
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Greek English Russian

Οι ηλεκτρονικές και τηλεφωνικές παραγγελίες εξυπηρετούνται κανονικά.

Λόγω των έκτακτων συνθηκών για τον Covid-19, ζητούμε την κατανόηση σας καθώς μπορεί να υπάρξουν τυχόν καθυστερήσεις στις παραγγελίες. Ευχαριστούμε!

Τσιμπίδα Αφαίρεσης Τσιμπουριών της TravelSafe TAC17431

Product Availability:   In stock
Eιδικά σχεδιασμένη τσιμπίδα αφαίρεσης τσιμπουριών
Τιμή eshop: 8,00 €
Προσδιορισμός μεταβολής τιμής:
Discount
2-3d.png

Ο καλύτερος τρόπος να απομακρυνθεί ένα τσιμπούρι είναι να χρησιμοποιηθεί μια ειδικά σχεδιασμένη τσιμπίδα αφαίρεσης τσιμπουριών κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι.

Η καταλληλότερη γι’ αυτή την δουλειά είναι η τσιμπίδα της TravelSafe. Το μεγάλο θετικό του ανοξείδωτου ατσαλιού είναι ότι είναι εύκολο στην αποστείρωση. Η άκρη της τσιμπίδας είναι λεπτή έτσι ώστε να είναι δυνατή η αφαίρεση ακόμη και μικρών τσιμπουριών (νυμφών).

TravelSafe:

Η TravelSafe είναι ένας οργανισμός που παρέχει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για να κρατήσει στο ελάχιστο επίπεδο τους κινδύνους για την υγεία, ενώ ταξιδεύετε. Σε στενή συνεργασία με τροπικούς εμπειρογνώμονες, γιατρούς, νοσοκομεία και διάφορα κυβερνητικά όργανα, η TravelSafe καταφέρνει κάθε φορά, ξανά και ξανά να παρέχει άριστα προϊόντα συνδυάζοντας ποιότητα και τεχνογνωσία .

Μέλος του Ολλανδικού κέντρου LCR(κέντρο συντονισμού για ταξιδιώτες) και του ISTM(Διεθνές Ιατρικό Κέντρο Ταξιδιωτών) η TravelSafeκαταφέρνει να είναι μια από τις κορυφαίες εταιρίες στον τομέα των ταξιδιωτικών προϊόντων με κύριο σκοπό την προστασία της υγείας και της άνεσης καθώς ταξιδεύετε.

 

There are yet no reviews for this product.

Προϊόντα που έχετει δει