• Καραολή Δημητρίου 114
  • (+30) 25510 25650
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Greek English Russian

Οι ηλεκτρονικές και τηλεφωνικές παραγγελίες εξυπηρετούνται κανονικά.

Λόγω των έκτακτων συνθηκών για τον Covid-19, ζητούμε την κατανόηση σας καθώς μπορεί να υπάρξουν τυχόν καθυστερήσεις στις παραγγελίες. Ευχαριστούμε!

Αντλία Αφαίρεσης Δηλητηρίου Bomba της TravelSafe DIM33527

33859
34517
3536621
Product Availability:   In stock
Βάρος: 65 γρ.
Τιμή eshop: 17,00 €
Προσδιορισμός μεταβολής τιμής:
Discount
2-3d.png

Αντλία κενού για την αποτελεσματική αφαιρέσει το δηλητήριο από την περιοχή ενός δαγκώματος. Η αντλία μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το ένα χέρι, ακόμη και σε σημεία  που είναι δύσκολο να τα φτάσετε έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί πανεύκολα από το ίδιο το θύμα.

Η δύναμη αναρρόφησης της είναι αυτή που απαιτείται. Λειτουργεί με 1 και μοναδικό πατήματα του εμβόλου όπως αυτά μιας κοινής σύριγγας (όχι τραβήγματα του εμβόλου), το οποίο δημιουργεί το απαραίτητο κενό, έτσι ώστε να επιτευχθεί η πλήρης ακίνδυνη αναρρόφηση του δηλητηρίου.

Χαρακτηριστικά: 

  • Βάρος: 65 γρ.
  • Εταιρία: Travel Safe

TravelSafe:

Η TravelSafe είναι ένας οργανισμός που παρέχει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για να κρατήσει στο ελάχιστο επίπεδο τους κινδύνους για την υγεία, ενώ ταξιδεύετε. Σε στενή συνεργασία με τροπικούς εμπειρογνώμονες, γιατρούς, νοσοκομεία και διάφορα κυβερνητικά όργανα, η TravelSafe καταφέρνει κάθε φορά, ξανά και ξανά να παρέχει άριστα προϊόντα συνδυάζοντας ποιότητα και τεχνογνωσία .

Μέλος του Ολλανδικού κέντρου LCR(κέντρο συντονισμού για ταξιδιώτες) και του ISTM(Διεθνές Ιατρικό Κέντρο Ταξιδιωτών) η TravelSafeκαταφέρνει να είναι μια από τις κορυφαίες εταιρίες στον τομέα των ταξιδιωτικών προϊόντων με κύριο σκοπό την προστασία της υγείας και της άνεσης καθώς ταξιδεύετε.

There are yet no reviews for this product.

Προϊόντα που έχετει δει