• Καραολή Δημητρίου 114
  • (+30) 25510 25650
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Greek English Russian

Οι ηλεκτρονικές και τηλεφωνικές παραγγελίες εξυπηρετούνται κανονικά.

Λόγω των έκτακτων συνθηκών για τον Covid-19, ζητούμε την κατανόηση σας καθώς μπορεί να υπάρξουν τυχόν καθυστερήσεις στις παραγγελίες. Ευχαριστούμε!

Αντλία Αφαίρεσης Δηλητηρίου για Φίδια, Σκορπιούς και Έντομα της TravelSafe DIM33526

319423
32236
Product Availability:   In stock
Διαστάσεις: 18,5 x 6 x 3,6 εκ.
Τιμή eshop: 26,00 €
Προσδιορισμός μεταβολής τιμής:
Discount
2-3d.png

Σετ για την αποτελεσματική αφαίρεση του δηλητηρίου από φίδια και έντομα. Διαθέτει μια αντλία απορρόφησης, ειδικά πανάκια καθαρισμού, επίθεμα (τσιρότο), λοσιόν μετά το τσίμπημα και πρακτική θήκη μεταφοράς.  

Η αντλία κενού που μπορεί να αφαιρέσει το δηλητήριο από την περιοχή ενός δαγκώματος ακίνδυνα και ανώδυνα. Το εξαιρετικό  σε αυτήν την αντλία είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το ένα χέρι, ακόμη και σε σημεία  που είναι δύσκολο να τα φτάσετε. Επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί πανεύκολα από το ίδιο το θύμα.

Η δύναμη αναρρόφησης της είναι αυτή που απαιτείται. Λειτουργεί με 1 και μοναδικό πατήματα του εμβόλου όπως αυτά μιας κοινής σύριγγας (όχι τραβήγματα του εμβόλου), το οποίο δημιουργεί το απαραίτητο κενό, έτσι ώστε να επιτευχθεί η πλήρης ακίνδυνη αναρρόφηση του δηλητηρίου. Μετά την χρήση ξεπλένεται με σαπούνι και νερό και αποθηκεύεται με το έμβολο "κλειδωμένο" στο εσωτερικό της, μέχρι την επόμενη χρήση.

Διαθέτει δύο επιστόμια, ένα στρογγυλό μεγάλο για άντληση δηλητηρίου από φίδια ή μεγάλα τσιμπήματα και ένα μικρότερου εμβαδού για άντληση δηλητηρίου από τσιμπήματα εντόμων.

Χαρακτηριστικά:

  • Διαστάσεις: 18,5 x 6 x 3,6 εκ.
  • Βάρος: 102 γρ.

TravelSafe:

Η TravelSafe είναι ένας οργανισμός που παρέχει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για να κρατήσει στο ελάχιστο επίπεδο τους κινδύνους για την υγεία, ενώ ταξιδεύετε. Σε στενή συνεργασία με τροπικούς εμπειρογνώμονες, γιατρούς, νοσοκομεία και διάφορα κυβερνητικά όργανα, η TravelSafe καταφέρνει κάθε φορά, ξανά και ξανά να παρέχει άριστα προϊόντα συνδυάζοντας ποιότητα και τεχνογνωσία .

Μέλος του Ολλανδικού κέντρου LCR(κέντρο συντονισμού για ταξιδιώτες) και του ISTM(Διεθνές Ιατρικό Κέντρο Ταξιδιωτών) η TravelSafeκαταφέρνει να είναι μια από τις κορυφαίες εταιρίες στον τομέα των ταξιδιωτικών προϊόντων με κύριο σκοπό την προστασία της υγείας και της άνεσης καθώς ταξιδεύετε.

 

There are yet no reviews for this product.

Προϊόντα που έχετει δει