• Καραολή Δημητρίου 114
  • (+30) 25510 25650
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Greek English Russian

Οι ηλεκτρονικές και τηλεφωνικές παραγγελίες εξυπηρετούνται κανονικά.

Λόγω των έκτακτων συνθηκών για τον Covid-19, ζητούμε την κατανόηση σας καθώς μπορεί να υπάρξουν τυχόν καθυστερήσεις στις παραγγελίες. Ευχαριστούμε!

Αντλία Αφαίρεσης Δηλητηρίου της Careplus TSO07171

RTGRG
venimex-2
Product Availability:   In stock
Η δύναμη αναρρόφησης του αναρροφητήρα είναι 803 mbar
Τιμή eshop: 26,00 €
Προσδιορισμός μεταβολής τιμής:
Discount
2-3d.png

Κατά την διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού τα έντομα και τα ερπετά που τσιμπούν και δαγκώνουν είναι πολλές φορές  αναπόφευκτα και αποτελούν μια μεγάλη ενόχληση. Κανονικά, ένα τσίμπημα από έντομο δεν είναι πολύ σοβαρό: Προκαλεί φαγούρα, η οποία εξαφανίζεται συνήθως αρκετά γρήγορα. Βέβαια πολλά τσιμπήματα από σφήκες και άλλα  μπορεί να είναι απόλυτα επιβλαβή κυρίως σε άτομα που είναι αλλεργικά ή σε παιδιά.

Χρησιμοποιήστε τον εξωλκέα δηλητηρίου Venimex της Care Plus ® για τσιμπήματα από έντομα όπως , μέλισσες, σφήκες, αλογόμυγες και  κουνούπια, καθώς και για τα τσιμπήματα από σκορπιούς, αράχνες, σαρανταποδαρούσες κ.λ.π. Μπορείτε επίσης  να μεταχειριστείτε το Venimex  για την αφαίρεση των δηλητηρίων από κτυπήματα ψαριών όπως οι δράκαινες και οι σκορπιοί. Το δηλητήριο των ψαριών αυτών ενεργεί τόσο στο κεντρικό νευρικό σύστημα του ανθρώπου όσο και στο αίμα. Το αποτέλεσμα σε αυτή την περίπτωση είναι ο έντονος και με διάρκεια πόνος ή και λιποθυμία. 

Ο εξωλκέας  δηλητηρίου μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση δηλητηρίου από δαγκώματα φιδιών. Ο εξωλκέας δηλητηρίου   Venimex της Care Plus ®  είναι μία αντλία κενού που μπορεί να αφαιρέσει το δηλητήριο  από την περιοχή ενός δαγκώματος ακίνδυνα και ανώδυνα.  Το εξαιρετικό σε αυτήν την αντλία είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το ένα χέρι, ακόμα και σε σημεία που είναι δύσκολο να τα φθάσετε.  Η δύναμη αναρρόφησης του αναρροφητήρα είναι 803 mbar (όταν χρησιμοποιείτε το μικρό καπάκι αναρρόφησης).

To Venimex είναι ένα βοήθημα πρώτης γραμμής στην παροχή Α' Βοηθειών  και η προσφυγή σε ιατρική ή νοσοκομειακή βοήθεια είναι απαραίτητη, τουλάχιστον όταν πρόκειται για άτομα που χρειάζονται βοήθεια, όπως αλλεργικοί, παιδιά, έγκυοι, άτομα μεγάλης ηλικίας.  

Ο εξωλκέας  δηλητηρίου Venimex της  Care Plus ® περιλαμβάνει:

  • Αντλία κενού
  • 2 Διαφορετικού μεγέθους άκρα
  • Λεπτομερείς οδηγίες χρήσης
  • Χώρα προέλευσης: Γαλλία


 

There are yet no reviews for this product.

Προϊόντα που έχετει δει