• Καραολή Δημητρίου 114
  • (+30) 25510 25650
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Greek English Russian

Βελόνα Αποσυμπίεσης Πνευμοθώρακα Αποστειρωμένη με Ανεπίστροφη Βαλβίδα της Tytek TAC37254

78577
796617
806914
Product Availability:   In stock
Μήκος: 8,25 cm
Τιμή eshop: 45,40 €
Προσδιορισμός μεταβολής τιμής:
Discount
2-3d.png

Η βελόνα πνευμοθώρακα PneumoDart, της εταιρείας Tytek, είναι μια αξιόπιστη λύση για την αντιμετώπιση ενός τραυματισμού πνευμοθώρακα, γνωστό και ως πνευμοθώρακα υπο τάση. Χάρις την καινοτομία που προσφέρει η νέα βελόνα πνευμοθώρακα η αντιμετώπιση μπορεί να γίνει πλέον με τον σωστό τρόπο.

Προσφέρει καλύτερη απόδοση, ασφάλεια και σημαντικά φυσικά χαρακτηριστικά. Διαθέτει άκρη ασφαλείας με σκοπό να μειώσει τον κίνδυνο διάτρησης των εσωτερικών οργάνων όταν εισέρχεται από το στήθος. Περιλαμβάνει επίσης μια διάφανη κεφαλή για την παρακολούθηση του αέρα ή του αίματος που εξέρχονται από το στήθος και έχει προστεθεί μία ανεπίστρεπτη βαλβίδα στην κορυφή της βελόνας για να εξασφαλίσει ότι ο αέρας που βγαίνει από το τραυματισμένο στήθος δεν επιστρέφει. Τέλος ένα καπάκι Luer lock cap επιτρέπει την ενεργή άντληση ή την απομάκρυνση του αέρα ή του αίματος από το στήθος.

Οι τυπικές μέθοδοι για την φροντίδα τέτοιου είδους τραυμάτων περιλαμβάνει την εφαρμογή μιας θωρακικής σφραγίδας πάνω στο θωρακικό τραύμα και την εισαγωγή ενός καθετήρα στο στήθος έτσι ώστε να εξαχθεί ο αέρας και να εκτονωθεί η πίεση. Ωστόσο, η επιτυχής εφαρμογή μιας παραδοσιακής βελόνας πνευμοθώρακα έχει αποδειχθεί ότι είναι δύσκολη.

Η βελόνα πνευμοθώρακα είναι 3,25’’ (8,25 cm) έχοντας το κατάλληλο μήκος, όπως συνίσταται από την Tactical Combat Casualty Care (TCCC), και έτσι αναπτύχθηκε η PneumoDart η οποία κατασκευάστηκε σε συνεργασία με το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ κατά την διάρκεια μιας φάσης δοκιμών αντοχής και αξιολόγησης.

Χαρακτηριστικά:

  • Μήκος: 8,2 εκ.
  • Άκρη ασφαλείας για την μείωση του κινδύνου διάτρησης των εσωτερικών οργάνων
  • Διάφανο «κεφάλι» έτσι ώστε να υπάρχει οπτική παρακολούθηση του αέρα ή του αίματος που εξέρχονται από το στήθος
  • CE marked

 

There are yet no reviews for this product.

Προϊόντα που έχετει δει