• Καραολή Δημητρίου 114
  • (+30) 25510 25650
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Greek English Russian

Παιδιατρική Συσκευή Διαχείρισης Αεραγωγού I-GEL O2 της Intersurgical TAC37329

48649
498771
Product Availability:   In stock
Ενσωματωμένη και μια συμπληρωματική θύρα παροχής οξυγόνου και έναν ζωτικής σημασίας δακτύλιο
Τιμή eshop: 22,00 €
Προσδιορισμός μεταβολής τιμής:
Discount
Μέγεθος
2-3d.png

Το i-gel είναι μια πραγματικά μοναδική συσκευή διαχείρισης αεραγωγού και αντιπροσωπεύει το αποκορύφωμα των ετών εκτεταμένης έρευνας και ανάπτυξης. Τα πάντα σχετικά με την λειτουργία της συσκευής i-gel έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν άψογα σύμφωνα με την ανθρώπινη ανατομία. Είναι εμπνευσμένη από την φυσιολογία του περιλαρυγγικού πλαίσιου (perilaryngeal framework).

Το σχήμα, η απαλότητα και το περίγραμμα αντικατοπτρίζουν με ακρίβεια την περιλαρυγγική ανατομία έτσι ώστε να δημιουργήσουν την τέλεια εφαρμογή. Αυτό σημαίνει ότι δεν απαιτείται για την εφαρμογή της χρήση τραχειοτομίας. Η συσκευή i-gel λειτουργεί αρμονικά με την ανατομία του ασθενή έτσι ώστε να μειώνονται ή να εξαλείφονται τυχόν περαιτέρω τραυματισμοί.

Η συσκευή i-gel έχει πάρει το όνομα του από το μαλακό υλικό από το οποίο έχει κατασκευαστεί. Είναι η καινοτόμος εφαρμογή του υλικού που επέτρεψε την ανάπτυξη αυτού του μοναδικού μη φουσκωτού στομίου σε σχήμα πετάλου. Αυτό το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό μαρτυρά ότι η εισαγωγή τηε συσκευής i-gel γίνεται με ευκολία, με ασφάλεια και γρήγορα.

Ένας έμπειρος χρήστης μπορεί να επιτύχει την εισαγωγή της συσκευής i-gel σε λιγότερο από 5 δεύτερα παρέχοντας μια ασφαλή και γρήγορη λύση διαχείρισης του αεραγωγού ενός ασθενή. Η συσκευή i-gel έχει σχεδιαστεί για χρήση της εξασφάλισης και διατήρησης του αεραγωγού σε χειρουργικές επεμβάσεις ρουτίνας και σε επείγουσες καταστάσεις αναισθησίας ασθενών καθώς επίσης είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική για χρήση κατά την αναζωογόνηση σε παιδιατρικούς ασθενείς.

Τέλος η συσκευή έρχεται σε μια πρωτοποριακή συσκευασία από πολυπροπυλένιο. Αυτή η μοναδική συσκευασία προστατεύει το i-gel κατά την μεταφορά και αποθήκευση του και διασφαλίζει ότι διατηρεί το μοναδικό ανατομικό του σχήμα.

 

Χρωματική Κωδικοποίηση Μέγεθος Σωματική διάπλαση
 Ροζ size 1 Νεογνό (2-5 kg)
Γαλάζιο size 1,5 Βρέφος (5-12 kg)
Γκρί size 2 Μικρόσωμο Παιδί (10-25 kg)
 Λευκό  size 2,5 Μεγάλο Παιδί (25-35 kg)

 

There are yet no reviews for this product.

Προϊόντα που έχετει δει