• Καραολή Δημητρίου 114
 • (+30) 25510 25650
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Greek English Russian

 

Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Θερμικής Απεικόνισης Krypton XG50 Scope / Front Attachment της Pulsar VAS51546

16__1___1608035469_837
17__1___1608035469_156
18__1___1608035469_197
19__1___1608035469_460
20__1___1608035469_38
21__1___1608035469_922
Product Availability:   In stock
Μέγιστη απόσταση παρατήρησης: 2300m
Τιμή eshop: 4590,00 €
Προσδιορισμός μεταβολής τιμής:
Discount
2-3d.png

Η θερμικής απεικόνισης Krypton XG50 της Pulsar, ξεπερνά εμπόδια που προκαλούν οι συνθήκες του περιβάλλοντος, όπως ομίχλη, καταχνιά, βροχή και χιόνι.

Είναι κατάλληλη για χρήση από σώματα ασφαλέιας, διασώστες και ναυτιλία, όπου η αναζήτηση γίνεται σε εξωτερικό περιβάλλον. Η μέγιστη απόσταση παρατήρησης είναι 2100 μέτρα.

Θερμική αναβάθμιση:

Ο αισθητήρας 640x480 @ 12 μm VOx, η οθόνη HD AMOLED, τα ηλεκτρονικά υψηλής απόδοσης, ο έξυπνος σχεδιασμός και το προηγμένο λογισμικό καθιστούν το Krypton XG50 μια αποτελεσματικό και ευέλικτο θερμικό εργαλείο απεικόνισης με την καλύτερη ποιότητα εικόνας

Πολύ ευαίσθητος αισθητήρας θερμικής απεικόνισης 640x480 / 12μm

Για την απόκτηση εικόνας, το KRYPTON χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας αισθητήρα θερμικής απεικόνισης 12 μm με ανάλυση 640x480 pixel που προσφέρει εξαιρετικά ευκρινή εικόνα αντίθεσης και εξαιρετική θερμική ευαισθησία σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Εύρος ανίχνευσης που ξεπερνά τα 2000m:

Ένας ισχυρός αντικειμενικός φακός σε συνδυασμό με έναν επαγγελματικό αισθητήρα θερμικής απεικόνισης 12 μm προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες ανίχνευσης.

Ένα τυπικό ύψος 1,8 μέτρα (6 πόδια) μπορεί να ανιχνευθεί σε απόσταση 2100 m (2300 yds) σε απόλυτο σκοτάδι.

Εικόνα υψηλής ευκρίνειας:

Το θερμικό σύστημα απεικόνισης Krypton XG50 παράγει καθαρές εικόνες υψηλής αντίθεσης με ακριβές ίχνος περιγράμματος και ξεκάθαρη απεικόνιση των μικρότερων αντικειμένων και περιοχών με ελάχιστες θερμοκρασίες. Ο χρήστης είναι σε θέση να αναγνωρίσει με σαφήνεια , τόσο στόχους όσο και φόντο, καθώς και να αξιολογήσει με ακρίβεια το τρόπαιο.

Monocular Pulsar 5x30B

ΟΤο Krypton XG50 είναι ένα αρθρωτό θερμικό σύστημα απεικόνισης που αποτελείται από μια μονάδα θερμικής απεικόνισης και ένα μονόφθαλμο ταχείας απελευθέρωσης Pulsar 5x30 που χρησιμοποιείται ως προσοφθάλμιος φακός. Με μία μόνο στροφή, ο χρήστης είναι σε θέση να το απελευθερώσει.

Προσαρμογέας γρήγορης απελευθέρωσης με μηχανισμό ακριβούς τοποθέτησης της θερμικής απεικόνισης σε οπτικό ημερίσιας παρατήρησης:

Η μονάδα θερμικής απεικόνισης Krypton XG50 συνδέει μηχανήματα ημερήσιας παρατήρησης, χρησιμοποιώντας έναν ειδικό προσαρμογέα PSP, μετατρέποντάς την σε εργαλείο παρακολούθησης θερμικής απεικόνισης.

Στο ένα άκρο, ο προσαρμογέας συνδέεται στο Krypton μέσω ασφαλούς σπειροειδούς συνδέσμου, ενώ το άλλο άκρο είναι τοποθετημένο στον αντικειμενικό φακό.

Ο αντάπτορας Krypton Quick Release  μπορεί να αφαιρεθεί και να επανεγκατασταθεί σε δευτερόλεπτα. Ο ακριβής μηχανισμός τοποθέτησης επιτρέπει την τέλεια ευθυγράμμιση της θερμικής.

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό, ο προσαρμογέας μπορεί να τοποθετηθεί στη μονάδα θερμικής απεικόνισης Krypton XG50, ακόμη και όταν χρησιμοποιείται με το μονόφθαλμο Pulsar 5x30B.

Αμθεκτικό στις κρούσεις σώμα από κράμα μαγνησίου: 

Το ανθεκτικό, ελαφρύ σώμα κράματος μαγνησίου παρέχει υψηλή δομική αντοχή για την προστασία του Krypton XG50 από τις δυνάμεις κρούσης και τους κραδασμούς.

Ανθεκτικό σε εξωτερικές μηχανικές, θερμοκρασιακές και κλιματολογικές επιδράσεις, το μεταλλικό σώμα απομακρύνει αποτελεσματικά και διαχέει τη θερμότητα από τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα της θερμικής απεικόνισης, αυξάνοντας τη λειτουργική του σταθερότητα.

Ενσωματωμένο μηχάνημα εγγραφής φωτογραφιών και βίντεο με μνήμη 16GB:

Το ενσωματωμένο μηχάνημα εγγραφής βίντεο είναι ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα όσον αφορά τη μαγνητοσκόπηση ή τη λήψη φωτογραφιών από εμπειρίες που συμβαίνουν μια φορά στη ζωή. Ένα πάτημα του κουμπιού REC καταγράφει βίντεο που μπορούν να μοιραστούν εύκολα με συναδέλφους, φίλους και συγγενείς.

Η εσωτερική μνήμη 16 GB διατηρεί πολλές ώρες εγγεγραμμένου βίντεο και μπορούν να ληφθούν εκατοντάδες φωτογραφίες και τα εγγεγραμμένα αρχεία μπορούν να μεταβιβαστούν σε υπολογιστή ή smartphone.

Οθόνη HD Amoled

Μια υψηλής ποιότητας οθόνη HD παρέχει καθαρές εικόνες υψηλής αντίθεσης. Κατασκευασμένο με τεχνολογία AMOLED, η οθόνη προσφέρει αποτελεσματική κατανάλωση ενέργειας, μεγάλο δυναμικό εύρος και σύντομο χρόνο απόκρισης, παρέχοντας καθαρές και ομαλές εικόνες, ιδίως όταν προβάλλονται εν κινήσει ή σε συνθήκες ψύξης.

Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας:

Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία IPS7 6,4 Ah γρήγορης απελευθέρωσης (σύστημα ισχύος B-Pack) που περιλαμβάνεται, παρέχει περισσότερες από 8 ώρες λειτουργίας σε πλήρη χωρητικότητα. Επιπλέον, μια μπαταρία υψηλότερης χωρητικότητας (IPS14, 12,8 Ah) διατίθεται ξεχωριστά, καθώς και ένα κυτίο μπαταριών συμβατό με μπαταρίες LR6 (AA).

WI-fi: ενσωμάτωση με τύπους iOS και Android με τη βοήθεια της δωρεάν εφαρμογής Stream Vision:

Μια ενσωματωμένη μονάδα Wi-Fi παρέχει συνδεσιμότητα του Krypton XG50 με smartphone και tablet Android ή iOS με τη βοήθεια της δωρεάν εφαρμογής Stream Vision.

Σε συνδυασμό με ένα smartphone, η θερμική απεικόνιση προσφέρει ένα σύνολο μοναδικών χαρακτηριστικών όπως ζωντανή ροή εικόνας, ανίχνευση κίνησης, μεταφορά και κοινή χρήση αρχείων πολυμέσων, ενημερώσεις υλικολογισμικού, τηλεχειριστήριο ρυθμίσεων και πολλά άλλα.

Υποστήριξη λογισμικόύ Evolution:

Ένα smartphone, η δωρεάν εφαρμογή για κινητά Stream Vision και πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι το μόνο που χρειάζεται για να ελέγξετε ενημερώσεις και να εγκαταστήσετε νέο υλικολογισμικό. Αυτό επιτρέπει στον χρήστη να βελτιώσει ή να προσθέσει νέες δυνατότητες σε ένα Krypton που κατέχει ήδη...

Αδιάβροχο με βαθμολογία IPX7:

Η αδιάβροχη βαθμολογία IPX7 προστατεύει από ισχυρές βροχοπτώσεις, χιόνι ή άλλες βροχοπτώσεις. Το KRYPTON έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί άψογα, ακόμα και μετά από βύθιση σε νερό έως και 3 πόδια για έως και 30 λεπτά.

Ευρύ φάσμα θερμοκρασιών λειτουργίας (-25 έως +50°C):

Το περίβλημα, η μονάδα ισχύος, τα οπτικά και τα ηλεκτρονικά του Krypton έχουν σχεδιαστεί για εφαρμογές σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών. Το Krypton εξασφαλίζει αξιόπιστη και αποτελεσματική απόδοση σε εξαιρετικό κρύο έως -25 ° C.

Ηλεκτρονικά εξαρτήματα: 

 • Τύπος μικροβολόμετρου: VOx Uncooled Microbolometer
 • Συχνότητα αναπλήρωσης της εικόνας: 50 Hz
 • Ανάλυση μικροβολόμετρου: 640 x 480 pixels
 • Μέγευος pixel: 12 μm
 • Τύπος οθόνης: Amoled
 • Ανάλυση οθόνης: 1747 x 1000 pixels

Οπτικά χαρακτηριστικά: 

 • Μεγέθυνση: 5x (Όταν χρησιμοποιείται με το μονοκυάλι PULSAR 5x30)
 • Ψηφιακό ζουμ: 1.5-6x
 • Αντικειμενικός φακός: 50
 • Πεδίο παρατήρησης σε μοίρες, οριζόντια * κάθετα: 8,7 (οριζόντια)
 • Πεδίο παρατήρησης σε μοίρες, οριζόντια, σε απόσταση 100 μέτρων: 15,4
 • Ρύθμιση διόπτρας: -5 / +5 (Όταν χρησιμοποιείται με το μονοκυάλι PULSAR 5x30)
 • Έξοδος κόρης ματιού: 6mm (Όταν χρησιμοποιείται με το μονοκυάλι PULSAR 5x30)
 • Ανάγλυφο ματιού: 18mm (Όταν χρησιμοποιείται με το μονοκυάλι PULSAR 5x30)

Απόσταση παρατήρησης:  

 • Απόσταση παρατήρησης για αντικείμενο 1,7x0,5: 2300m
 • Ελάχιστη απόσταση παρατήρησης: 5m

Τροφοδοσία: 

 • Τροφοδοσία σε ρεύμα: 4,2 - 3 Volt
 • Τύπος μπαταριών: Li-on (18650)
 • Διάρκεια μπαταριών: 8 ώρες
 • Εξωτερική τροφοδοσία: 5V (USB type-B)

Φυσικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά:  

 • Επίπεδο προστασίας (σύμφωνα με το IEC 60529): IPX7
 • Διαστάσεις: 260 x 93 x 76 mm
 • Θερμοκρασίες λειτουργίας: -25 / +50

Καταγραφή εικόνας:  

 • Ανάλυση βίντεο και φωτογραφίας: 960 x 720 pixel
 • Πρότυπο καταγραφής βίντεο / φωτογραφίας: .mp4 / .jpeg
 • Ενσωματωμένη μνήμη: 16 Gb

There are yet no reviews for this product.

Προϊόντα που έχετει δει