• Καραολή Δημητρίου 114
  • (+30) 25510 25650
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Greek English Russian

 

Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Digital NV Forward FN455 Νυχτερινής Όρασης της Pulsar VAS45573

321227
499591
67165
764858
82971
91226
1035316
541618
Product Availability:   In stock
Ο εξαιρετικά ευαίσθητος αισθητήρας CMOS με ανάλυση 1280х720 HD παρέχει εικόνα υψηλής ευκρίνειας με ακριβή απόδοση. 
Τιμή eshop: 1350,00 €
Προσδιορισμός μεταβολής τιμής:
Discount
2-3d.png

Ο εξαιρετικά ευαίσθητος αισθητήρας CMOS με ανάλυση 1280х720 HD παρέχει εικόνα υψηλής ευκρίνειας με ακριβή απόδοση. 

Εύκολος μετασχηματισμός ενός συστήματος ημερήσιας παρατήρησης σε σύστημα νυχτερινής παρατήρησης:

Για να εγκαταστήσετε το Forward F στο μπροστινό οπτικό  χρησιμοποιούνται προσαρμογείς με διαφορετικό μέγεθος τοποθέτησης. Ο προσαρμογέας συνδέεται μόνιμα με το οπτικό σύστημα της ημερήσιας παρατήρησης.

Αυτό επιτρέπει τη γρήγορη εγκατάσταση του προσαρτήματος Forward F μπροστά από το φακό για χρήση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Όταν δεν χρησιμοποιείται το εξάρτημα, ο προσαρμογέας διαθέτει ένα προστατευτικό πώμα για την προστασία του φακού κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ενισχυμένη νυχτερινή ευαισθησία:

Το Forward FΝ455 χρησιμοποιεί ιδιόκτητο λογισμικό, ηλεκτρονικά εξαρτήματα αιχμής και αλγόριθμους επεξεργασίας σήματος για να προσφέρει μία από τις υψηλότερες τιμές ευαισθησίας του κλάδου σε υπέρυθρο φάσμα (νυκτερινή ευαισθησία). Το αποτέλεσμα είναι άψογη απόδοση σε παθητική λειτουργία σε βαθύ λυκόφως, ακόμα και τη νύχτα, χωρίς να ανάβει το φωτισμό υπερύθρων (IR).

Η υψηλή ευαισθησία στην περιοχή 900-950nm καθιστά δυνατή τη χρήση του Forward FN455 με "αόρατα" φωτιστικά υπερύθρων (IR). 

Διατηρούνται τα πλεονεκτήματα του συστήματος ημερήσιας παρατήρησης και κατά την παρατήρηση την νύχτα:

Η χρήση του Προσαρμογέα Forward F επιτρέπει τη χρήση για τη διατήρηση των πλεονεκτημάτων του συστήματος ημερήσιας παρατήρησης, τη νύχτα. 

Ισχυρός υπέρυθρος φωτισμός IR μεγάλης εμβέλειας:

Το Forward FΝ455 παρέχεται με αποσπώμενο υψηλής ακρίβειας φωτιστικό υπερύθρων IR (940 nm). Τρία ρυθμιζόμενα επίπεδα ισχύος του φωτισμού IR βοηθούν στην επιλογή της προτιμώμενης αποτελεσματικής κλίμακας και του επιπέδου φωτισμού ενός παρατηρούμενου αντικειμένου.
Απόσταση παρατήρησης άνω των 500 μέτρων

Υψηλή ευαισθησία κατά τη διάρκεια της νύχτας, οθόνη υψηλής ευκρίνειας και αισθητήρας, ευρεία επιλογή ρυθμίσεων φωτεινότητας και αντίθεσης, οπτική ποιότητα και ισχυρό ενσωματωμένο φωτιστικό IR για λειτουργία σε απόλυτο σκοτάδι καθιστούν το FN455 το τέλειο εργαλείο για την ανίχνευση μεγάλων στόχων σε αποστάσεις 450-500 μέτρα.

Ενσωματωμένη καταγραφή εικόνας:

Η λήψη φωτογραφιών και βίντεο είναι απρόσκοπτη με το ενσωματωμένο σύστημα ή εγγραφής βίντεο του Forward FN455. Το περιεχόμενο εικόνας και βίντεο αποθηκεύεται εσωτερικά και μπορεί εύκολα να μεταφερθεί σε υπολογιστή / φορητό υπολογιστή μέσω ενσύρματης σύνδεσης ή ασύρματα με το smartphone ή το tablet σας με την εφαρμογή Stream Vision συμβατή με iOS και Android.

Ταχεία επαναφορτιζόμενες μπαταρίες γρήγορης αλλαγής:

Το Forward FN455 χρησιμοποιεί ένα προηγμένο αυτόνομο σύστημα τροφοδοσίας B-Pack. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία IPS5 (5 Ah) ταιριάζει σε μια ειδική υποδοχή στο σώμα της χωρίς να προεξέχει και παράγει πάνω από 5 ώρες. λειτουργίας από μία μόνο φόρτιση στη λειτουργία μέγιστης κατανάλωσης. Παρέχονται επίσης προαιρετικά πακέτα μπαταριών IPS7 (6.5Ah), IPS10 (10Αh) και IPS14 (13.2Ah). Η γρήγορη απελευθέρωση και ο σχεδιασμός χωρίς καλώδια, ο μεγάλος χρόνος λειτουργίας είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά αυτού του συστήματος τροφοδοσίας.

Άμεση εκκίνηση:

Η λειτουργία του FN455 ξεκινάει μέσα σε τρία δευτερόλεπτα από το πάτημα του πλήκτρου ON.

Λογισμικό που δέχεται ενημερώσεις:

Ένα smartphone, η δωρεάν εφαρμογή για κινητά Stream Vision και πρόσβαση στο Internet είναι τα μόνα που χρειάζεστε για να ελέγξετε τις ενημερώσεις και να εγκαταστήσετε το νέο λογισμικό. Αυτό επιτρέπει σε έναν χρήστη να λαμβάνει νέα χαρακτηριστικά και διορθώσεις σφαλμάτων για ένα Forward FN455 που ήδη κατέχει.

Λογισμικό Stream Vision:

Απομακρυσμένη αναθεώρηση, λειτουργία και ζωντανή ροή του YouTube χρησιμοποιώντας το Smartphone Χρησιμοποιώντας τη δωρεάν εφαρμογή Stream Vision, η Forward FΝ455 συνδέεται μέσω Wi-Fi για να επιτρέψει τη μεταφορά εικόνων και βίντεο σε smartphones και άλλες ασύρματα συστήματα σε πραγματικό χρόνο, με ροή βίντεο στο YouTube και άλλες πλατφόρμες βίντεο online (ανάλογα με το μοντέλο) και ακόμη και να χρησιμοποιήσετε ως ασύρματο τηλεχειριστήριο.

There are yet no reviews for this product.

Προϊόντα που έχετει δει