• Καραολή Δημητρίου 114
  • (+30) 25510 25650
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Greek English Russian

Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Σήμα Κινδύνου Χειρός Solas 74 της Lalizas LAL04282

Product Availability:   In stock
Σήμα κίνδυνου SOLAS 74 από την Lalizas.
Τιμή eshop: 6,50 €
Προσδιορισμός μεταβολής τιμής:
Discount
2-3d.png

Προσοχή:

Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά του προϊόντος είναι η επίδειξη της άδειας χειριστής σκάφους.

Περιγραφή Προϊόντος:

Σήμα κίνδυνου SOLAS 74 από την Lalizas. Τα σήματα κινδύνου αποτελούν σημαντικό μέρος του σωστικού εξοπλισμού σε ένα σκάφος, βοηθούν τους διασώστες να σας εντοπίσουν πιο εύκολα, ενώ θα πρέπει να αποθηκεύονται σε ένα κατάλληλα αδιάβροχο κιβώτιο.

Όροι Πώλησης:

  1. Βάσει της κείμενης νομοθεσίας περί πυροτεχνημάτων και βεγγαλικών,  τα πυροτεχνήματα-βεγγαλικά κατηγορίας F1, F2, F3 μπορούν να τα αγοράσουν και να τα χρησιμοποιήσουν άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών, με τις επιφυλάξεις που θέτει και ο Ν. 2168/1993 , όπως ισχύει σήμερα.
  2. Κατηγορίας F4 είναι επαγγελματικά πυροτεχνήματα και διατίθενται αποκλειστικά και μόνο σε επαγγελματίες και σε άτομα με εξειδικευμένες γνώσεις.  
  3. Όλα τα πακέτα εναερία Πυροτεχνήματα - Βεγγαλικά διαθέτουν πιστοποιητικά CE.
  4. Για την ηλεκτρονική παραγγελία θα ζητηθεί φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας από την οποία θα προκύπτει η ηλικία του αγοραστή ή/και προκειμένου για τα F4 βεγγαλικά-πυροτεχνήματα, αντίγραφο επαγγελματικής άδειας ή πιστοποίηση ειδικών γνώσεων. 

There are yet no reviews for this product.

Προϊόντα που έχετει δει