• Καραολή Δημητρίου 114
  • (+30) 25510 25650
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Greek English Russian

Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Σήμα Αλεξίπτωτου LSA Code της Lalizas LAL06910

Product Availability:   In stock
Σήμα Αλεξίπτωτου LSA Code
Τιμή eshop: 27,20 €
Προσδιορισμός μεταβολής τιμής:
Discount
2-3d.png

Σήμα αλεξίπτωτου LSA Code της Lalizas. Τα σήματα αλεξίπτωτου διαφέρουν από τα υπόλοιπα βεγγαλικά χειρός στο ότι φτάνουν σε μεγάλο ύψος και καταλήγουν πέφτοντας πολύ σιγά με τη βοήθεια ενός μικρού αλεξίπτωτου.

Χρήση:

Είναι πολύ σημαντικό τα σήματα αλεξιπτώτου να χρησιμοποιούνται μακριά από σημεία στο σκάφος όπως πανιά, κατάρτι κτλ. όπου υπάρχει κίνδυνος να βάλετε φωτιά χωρίς τη θέλησή σας. Γι' αυτό το λόγο, οφείλετε πρώτα να εξοικειωθείτε με τις οδηγίες χρήσεων των σημάτων.

Το σήμα αλεξιπτώτου το ανάβετε προσεκτικά και σε μέρος με λιγότερο άνεμο, έτσι ώστε να επιτύχει το μέγιστο ύψος. Ανάβετε όλα τα είδη φωτοβολίδων σε απάνεμο μέρος, έτσι ώστε ο καπνός και τα τυχόν υπολείμματα να εξανεμιστούν, ενώ δεν πρέπει να ανάψετε το σήμα αλεξιπτώτου σε περίπτωση που πλησιάζει ελικόπτερο.

Προσοχή:

Η πώληση συσκευών εκτόξευσης φωτοβολίδων και κροτίδων επιτρέπεται στις ένοπλες δυνάμεις, την Ελληνική αστυνομία, το λιμενικό σώμα, τις τελωνειακές υπηρεσίες και σε πρόσωπα που κατέχουν άδεια αγοράς της αρμόδιας αστυνομικής αρχής.

There are yet no reviews for this product.

Προϊόντα που έχετει δει